Användare

Låntagare loggar in i Arena för att kunna använda Arenas alla funktioner. Som Arena-administratör loggar du också in i Arena för att utföra flera uppgifter. Administratörer har rättigheter och kommer åt anddra delar av Arena än den vanliga användaren (se Användartyper i Arena).

Administrativa uppgifter som att skapa sidor eller hantera teman och utseende, kräver inloggning i Liferay. Liferay-kontot är separat från Arena-kontot vilket innebär att en administratör ska logga in både i Liferay och Arena för att få tillgång till all funktionalitet samtidigt.