Aktuellt

Release notes version 3.2

Sidan som innehåller portleten Skaffa lånekort ska av integritetsskäl ligga i sökvägen protected, som övriga sidor som kräver inloggning. Sidans URL ska alltså inledas med protected
Exempel:https://bibliotek.kommun.se/web/arena/protected/skaffa-lanekort

I version 3.1 finns tyvärr en bugg som gör att dynamiska listor med titlar som kopplats till Arena-artiklar inte visas.
Detta kommer att rättas i patchen 3.1.9 som snart ska distribueras

Under rubriken Release notes finns nu även information om ändringar via Axiell CDN-lösning.

Uppdaterad dokumentation under rubriken Lathundar om hur du kopplar Dynamisk ws-klient mot Libris och/eller Syndetics .