Arena-portletar

Det finns mer än 40 portletar som utvecklats av Axiell för Arena.

Alla portletar har sina egna inställningar. Inställningarna gäller per portlet, vilket innebär att även om det finns flera portlletar av samma slag på samma sida kan de ändå ha inställningar som skiljer dem åt.
Det innebär också att även om du vill ha flera portletar av samma slag och med samma inställningar på samma sida så måste du ställa in dem var för sig.

Symboler i portletlistan

En portlet med denna symbol   kan läggas till flera gånger på samma sida.

En portlet med denna symbol   Kan endast läggas till en gång per sida.

Portletar som krävs för grundläggande Arena-funktioner:

• Användaruppgifter
  • Admin: Installation
  • Sökfasetter
  • Mina avgifter
  • Mina lån
  • Mina betyg
  • Mina reservationer
  • Mina recensioner
  • Mina nyckelord
  • Sök
  • Sökresultat
  • Nyckelord per titel