Så loggar du in i Liferay

Så här loggar du in i Liferay som administratör (endast administratörer loggar in i Liferay).

1. Tryck CTRL-ALT-L. Logga in-menyn visas i det övre vänstra hörnet.

2. Klicka på Logga in. Logga in-panelen öppnas.

3. I Användarnamn anger du ditt användarnamn.
  4. I Lösenord skriver du ditt lösenord.
  5. Kryssa i rutan Kom ihåg mig om du vill att Arena ska fylla i dina inloggningsuppgifter automatiskt när du loggar in nästa gång.
  6. Klicka på Logga in. Du kommer återvända till sidan Välkommen. Admin menyraden ligger nu på toppen av sidan.
  • För att logga ut ur Liferay, klicka på Logga ut i det övre högra hörnet.