Meddelanden

Som administratör med Inbox rättighet (se Admin:Permissions manager) så kan du skicka meddelanden till alla Arena användare inom ett visst bibliotek/arkiv/museum. Användarna får meddelandet i deras meddelande inbox i Arena.

Hur man ser sina meddelanden

1. Om du inte har loggat in i Arena som Arena användare, gör det nu.
  2. Klicka på Mina meddelanden i logga in panelen (eller klicka på Mina sidor - Mina meddelanden).
    Panelen för Mina meddelanden öppnas.

Hur man skickar ett meddelande

1. Öppna Mina meddelanden panelen
  2. Klicka på Gå till utkorgen.

3. Bibliotek välj en bibliotek, arkiv eller museum medlem för de användare du vill nå ut till.
  4. Ämne skriv ämnet på meddelandet.
  5. I textrutan skriver du meddelandetexten.
  6. Valfritt steg, klicka på Förhandsgranska för att förhandsgranska ditt meddelande.
  7. Klicka på Sänd för att skicka meddelandet.
  8. Klicka på Gå till inkorg för att återvända till inkorgen.