Tipsa

Portleten används för att tipsa andra om intresanta titlar eller artiklar via e-post. Möjligheten finns i portletarna Sökresultat, Katalogpost och Artikel:artikeldetalj.
Användaren måste vara inloggad för att kunna använda funktionen.

Gränssnitt

När användaren klickar på knappen Tipsa öppnas ett e-postformulär. Användaren fyller i e-postadress till mottagaren, sin egen e-postadress, ämne och meddelande. Titelinformationen följer automatiskt med e-postmeddelandet.

Inställningar

Det saknas inställningar för denna portlet.